Spil risikofrit på Rudy Markussen

Spil på Rudy Markussen - Patrick Nielsen hos Unibet

Lørdag aften bokser Rudy Markussen imod Patrick Nielsen i det der på papiret er et opgør mellem to af landets mest profilerede boksere. Spiludbyderen Unibet er hovedsponsor for eventet i Brøndby Hallen, og de er selvfølgelig også klar med en række lækre tilbud på kampen om den danske boksetrone. F.eks. kan du spille uden risiko på Rudy Markussen – taber hardhitteren kampen får du din indsats retur. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler, så du kan spille på Rudy Markussen ganske risikofrit. Læs mere om de gode tilbud på denne side.

Spil 100 kr. risikofrit på Rudy Markussen

Alt hvad du skal gøre er at placere 100 kr. på Rudy Markussen som vinder af kampen. Som du kan se på nedenstående grafik er oddsene i skrivende stund ikke i Rudy Markussens favør. Du kan dermed få et gratis skud bokseaction til odds 5 på en overraskende sejr til hardhitteren. Det er bestemt også værd at tage med.

Spil på boksekampen her 

Spil på sejr til Rudy Markussen over Patrick Nielsen uden at kunne tabe

Spiludbyderen er også klar med en omgang boostede odds på knockout-sejr til Rudy Markussen. Du kan dermed få nogle ganske høje odds på en sejr før tid og det kan der være ret pæn værdi i. Tilmelding til kampagnen er nødvendig. Du kan tilmelde dig her.

Sidst – men ikke mindst – kan du vinde to billetter til kampen i Brøndby Hallen. Eventet er totalt udsolgt, så der er tale om en ganske attraktiv præmie. Sidste chance for deltagelse er onsdag d. 9. december kl. 15.00. Du kan deltage i konkurrencen lige her.

Boksebraget mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen i Brøndby Hallen kaldes den største danske boksekamp i 30 år. Kampen bokses lørdag d. 9. december fra kl. 21.00. Du kan læse mere om hvordan du kan se kampen på pay-per-view på boksekampen.dk.

Spil på det danske boksebrag mellem Rudy og Patrick lige her