Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spil 100% uden risiko på dansk sejr over Rumænien

Spil 100% uden risiko på Rumænien-Danmark

Spil 100% uden risiko på dansk sejr i VM-kvalifikationskampen imod Rumænien. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen Unibet, som er på banen med et tilbud du ikke kan tabe på. Sætter du 100 kr. på dansk sejr i Rumænien får du pengene tilbage som cool cash, hvis det ikke lykkes Åge Hareides drenge at hive tre point med hjem.

Spil 100% uden risiko på dansk sejr – sådan gør du!

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du let og elegant springe videre til næste punkt.
  • Du skal derefter tilmelde dig på kampagnesiden for dette tilbud. Det kan du gøre lige her.
  • Placér et single-spil for mindst 100 kr. på sejr til Danmark (kampspil på fuldtidsresultat – dvs. 1X2) inden kampens begyndelse. Du får i skrivende stund odds 2.65 på dette.
  • Skulle det ikke lykkes Danmark at vinde i Grev Draculas hjemland får du på mandag din indsats – på 100 kr. – refunderet til din spilkonto. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet dette tilbud. Refunderingen er cool cash, så der er altså tale om et spil 100% uden risiko.

Drag nytte af det risikofrie tilbud her

Det med småt

  • Det kvalificerende spil skal sættes før kick-off. Du skal spille mindst 100 kr. på dansk sejr over Rumænien. Du må gerne spille for mere end 100 kr. på dansk sejr, men du får blot 100 kr. refunderet.
  • Hold snitterne fra systemspil, doubler og spiludbyderens specielle cash-in-funktion.

Spil 100% uden risiko på dansk sejr i Rumænien

Åge Hareides tropper er efter det pinlige nederlag til Montenegro sidste år desværre tvunget til at levere over niveau, og det må gerne starte på Cluj Arena. Danmark er uden holdets nye stjerneskud, Kasper Dolberg fra Ajax Amsterdam, og nu er der også indløbet afbud fra Nicolai Jørgensen, som ellers er i storform i den hollandske Æresdivision. Den danske landsholdstræner kan dog trøste sig med, at Rumænien er langt fra fordums styrke. Holdet har lagt ud endnu dårligere end Danmark, og kun Armenien har de været i stand til at besejre. Det bliver dermed rigtigt svært for taberen af søndagens VM-kvalifikationskamp i Cluj.

Husk at dette ikke er det eneste tilbud fra Unibet. Spiludbyderen er også på pletten med markedets måske bedste velkomstbonus på 100% – op 1.500 kr. – med attraktive gennemspilskrav. Hvis du endnu ikke har prøvet at spille hos denne top3-spiludbyder, kan du også med fordel drage nytte af tilbuddet om et risikofrit spil på mobilen.

VM-kvalifikationskampen Rumænien-Danmark spilles søndag d. 25. marts kl. 20.45 og du kan se kampen direkte på Kanal 5.

Få et risikofrit spil på 100 kr. første gang du spiller via din mobil