Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Stor Vinter-OL konkurrence hos Unibet

unibet vinter-ol konkurrence

Unibet tilbyder under Vinter-OL naturligvis et hav af odds på de forskellige discipliner, og de mange spændende begivenheder bliver naturligvis krydret med en konkurrence om flotte præmier.

Unibet giver dig et hav af odds på samtlige discipliner under legene, hvor du bl.a. kan spille på hvordan Jamaicas bobslæde-hold klarer sig. Der er også konge-disciplinen i mændenes styrtløb, skihop eller ishockeyturneringen, hvor alle ishockey-stjernerne fra NHL deltager. Der er naturligvis også odds på de danske curling-hold, så alt i alt er der noget for enhver smag.

Unibets OL-konkurrence går ud på, at optjene point ved at spille på OL-begivenhederne. Point optjenes ved alle vindende kuponer, og formlen er ganske simpel: indsats x antal udfald på din kupon x odds. Med antal udfald forstås, at hvis det er en 1X2-kamp er der tre udfald, mens man i en H2H kun opnår multiplikatoren to, da der er to udfald. Der er dog et maksimum på 1.000 kr. for indsatsen for at tilgodese mindre indsatser.

Der er præmier til top 10, og man kan bl.a. vinde en Playstation 4, gavekort til Unisport og lækre kontanter. Præmieoversigten kan ses på Unibets hjemmeside.

Sådan deltager du i Unibets Vinter-OL konkurrence

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, spring blot til næste punkt.
  • Log ind på Unibet.dk og tilmeld dig Vinter-OL-konkurrence.
  • Optjen point ved at sætte væddemål på Vinter-OL. Husk at oddset skal være minimum 1.20.

Konkurrencen løber til og med søndag d. 23. februar, og man kan tjekke sin placering på et leaderboard, som opdateres dagligt fra mandag d. 10. februar.

Læs vores anmeldelse af Unibet lige her.

Tilmeld dig som kunde hos Unibet lige her.

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus