Få et frit 50 kr. spil på NFL hos Danske Spil

Spil på NFL hos Danske Spil og få frit spil på 50 kr.

Få et frit 50 kr. spil på NFL. Sådan lyder tilbuddet fra landets største spiludbyder, som dermed byder NFL velkommen tilbage efter en aaaalt for lang pause. Du skal blot spille et kvalificerende 50 kr. spil på NFL og du vil straks modtage et frit 50 kr. spil til ligeledes NFL. Der er ingen gennemspilskrav på nettogevinsten fra dit risikofrie spil, så tilbuddet er ganske flot. Følg med i nedenstående guide, og du har ganske hurtigt lidt ekstra betting-lir til første runde i årets NFL-sæson.

Sådan får du et 50 kr. spil på NFL

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde hos spiludbyderen, kan du blot hoppe videre til næste punkt. Tilbuddet gælder nemlig for alle kunder – nye som gamle.
  • Spil for mindst 50 kr. på en eller flere af NFL-kampene i premiererunden (10. til 12. september 2017).
  • Du modtager nu automatisk et 50 kr. spil på NFL. Dette skal benyttes i selvsamme premiererunde. Det vil være synligt når du har valgt en NFL-kamp (se nedenstående grafik) og sat indsatsen til at være 50 kr.

Spil med 50 kr. ekstra på lommen her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder alle kunder i premiererunden, som spilles 10.-12. september 2017.
  • Et frit spil betyder hos Danske Spil, at du beholder nettogevinsten. Sætter du f.eks. dit 50 kr. spil på NFL på en række til odds 6, så kan du beholde 50 kr. x 6.00 – (50 kr.) = 250 kr. Der er ingen yderligere gennemspilskrav på disse penge.
  • Dit 50 kr. spil på NFL kan ikke opdeles i flere portioner (f.eks. 2 x 25 kr.)
  • Du må gerne spille for mere end 50 kr. når du benytter dit frie spil. I så fald bliver der blot trukket 50 kr. fra indsatsen (af dine penge).

Spil på NFL hos Danske Spil og få ekstra spil for 50 kr.

Hvis du ikke er helt skarp på hvad du skal spille på i denne første runde af årets NFL-sæson, så er der hjælp at hente hos Danske Spil. En af landets mest anerkendte NFL-eksperter, Claus Elming (også blot kaldet NFLming) giver sine bud på hvad der skal spilles på i denne weekend. I denne uge har NFLming bl.a. fidus til Atlanta Falcons som ugens banker (odds 1.30), og San Diego Chargers som ugens overraskelse til 2.65 ude over Denver Broncos. Læs alle NFLmings tips her. Spilekspertens tips er klart nemmest at tilgå via desktop.

Green Bay Packers – Seattle Seahawks odds

Green Bay Packers - Seattle Seahawks odds fra Danske Spil

Allerede i første spillerunde bliver vi forkælet med en topspændende kamp mellem to af favoritterne til at hente Vince Lombardi-trofæet i denne sæson. Green Bay Packers og Seattle Seahawks mødes i et brag af en kamp på Lambeau Field i aftenens kl. 22.25 kamp. Du kan se kampen direkte på TV3+. Hvis du ikke kan vente så længe er der naturligvis også en kamp i kassen kl. 19.00. Det er denne søndag Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens, og kampen kan du se på TV3 Sport 1. Hvis du kan holde ud til den sene kamp i nat, så står den på Dallas Cowboys – New York Giants kl. 02.30 i nat. Runden sluttes af med hele to Monday Night-kampe natten til tirsdag. Ovenstående tilbud på et 50 kr. spil på NFL hos Danske Spil kan dermed drage nytte af til og med de sidste to kampe natten til tirsdag.

Husk at landets største spiludbyder også tilbyder en af markedets bedste velkomstbonusser. Denne er dog kun tilgængelig til spritnye kunder. Der vanker en velkomstbonus på 500 kr. – med ganske attraktive gennemspilskrav. Læs mere om den her.

Konkurrenten NordicBet er også på banen med et lækkert tilbud på NFL. Du kan i de fire første runder vinde rejser til Californien for at se hele to NFL-kampe (Oakland Raiders mod Kansas City og San Francisco 49ers mod Dallas Cowboys). Du kan også optjene et 100 kr. freebet til NFL, hvis blot du spiller et kvalificerende 100 kr. spil til min. odds 1.50. Læs alt om tilbuddet her.

Besøg Oddset / Danske Spil og få lækker 100% bonus – op til 500 kr.