Tip EM-vinderen og vind præmier for 100.000 kr.

Tip EM-vinderen hos Tipico og vind præmier for mere end 100.000 kr.

Tip EM-vinderen i gratis gættekonkurrence hos Tipico og vind præmier for mere end 100.000 kr. Så godt lyder tilbuddet fra en af de forholdsvis nye aktører på det danske spillemarked. Følg med her og se hvordan du ganske gratis kan vinde en af de i alt 10 præmiepakker.

Tip EM-vinderen i gratis konkurrence

  • Gå til spiludbyderens hjemmeside – den finder du lige her. Gå til kampagnesiden for denne konkurrence. Kampagnesiden hedder blot “Tip EM-vinderen og vind fede præmier”.
  • På kampagnesiden afgiver du dine gæt, og dermed vælger dit bud på EM-vinderen 2016. Du afslutter med at udfylde dit navn og e-mail-adresse, og du er nu med i konkurrencen om præmier til en værdi af mere end 100.000 kr. Det er ganske gratis at deltage, og det kræver ikke engang en konto hos spiludbyderen for at deltage.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Der er lodtrækning om 10 præmiepakker blandt alle der gætter EM-vinderen. Præmiepakkerne inkluderer alle følgende goodies: iPad Pro, Marshall Bluetooth Speaker, Apple Sport Watch samt en Adidas miCoach Smart Ball.
  • Deltagelse i konkurrencen forudsætter ikke at du har en konto hos Tipico. Du skal blot give samtykke til, at de må kontakte dig via den e-mail-adresse du oplyser ved afgivelse af dine tip.

Tip EM-vinderen og vind store præmier. Se præmierne her

Tyske Tipico er på rekordtid blevet en populær aktør på det danske marked. Spiludbyderen har med en fokus på fysiske spillebutikker opnået en fin kendskabsgrad i det danske, og med Peter Schmeichel og Oliver Kahn som frontfigurer er det en særdeles seriøs satsning fra tyskerne. Hjemmesiden følger devisen om at “Ordnung muss sein” og fungerer helt efter planen – grænsen til det hysterisk stringente. Læs vores anmeldelse af den tyske spiludbyder her. Tipico tilbyder desuden en velkomstbonus, som kun skal gennemspilles seks (6) gange – dog til min. odds 2.00. Læs mere om velkomstbonussen her.

Husk at afgive dit gæt inden EM-turneringen fløjtes i gang fredag d. 10. juni kl. 21.00. På kampagnesiden kan du desuden se, hvem spiludbyderens eksperttipper, Peter Schmeichel, tror vinder årets EM-slutrunde.

Lige nu: Besøg Tipico.dk og få en lækker 100% bonus op til 1.000 kr.