Paypal

PayPal er et amerikansk betalingsmiddel

Amerikanske PayPal er med mere end 130 millioner kunder verdens mest benyttede e-wallet, og man kan i dag også benytte den elektroniske tegnebog hos spiludbydere. Selskabet som tidligere var kendt som et spin-off projekt fra e-handels-giganten eBay, er i dag verdens mest benyttede alternative betalingsform på nettet. Selskabet er stiftet af bl.a. de to berømte forretningsmænd Elon Musk (bl.a. Tesla og SpaceX) og Peter Thiel (Facebook).

PayPal er særdeles velegnet, hvis du har mere end én spilkonto og gerne vil kunne flytte dine midler alt efter hvor du har lyst til at spille. PayPal kan benyttes i et hav af butikker på nettet, og nu også hos et begrænset antal spiludbydere. I mange år ville selskabet ikke være med til at samarbejde med spiludbydere grundet dets amerikanske bagland, men der blæser nu nye vinde ift. spil på nettet. Blandt de spiludbydere som modtager dette betalingsmiddel finder vi Betfair, som er sluppet igennem amerikanernes nåleøje. PayPal samarbejder stadig kun med et begrænset udvalg af spiludbydere, og det virker som om, at de store og velrenommerede selskaber primært er inde i varmen.

PayPal udmærker sig ift. Skrill og Neteller ved at være så udbredt på nettet. eBay og Amazon er blot to prominente e-handels-platforme, der har verdens største e-wallet-udbyder som en integreret del af forretningen. I Danmark kan du bl.a. benytte PayPal hos ebay, DBA.dk, Tiger of Sweden, Allposters.dk, og Brandos.dk. Derudover kan du naturligvis også sende og modtage penge til og fra venner og bekendte.

PayPal har udviklet en lækker app, så du kan foretage dine betalinger på mobilen og tablet. App’en er rigtig nem at benytte, og hvis du godt kan lide at shoppe på mobilen er den helt sikkert værd at prøve. Den fås pt. til iPhone/iPad, Android Phone og Windows Phone.