Skrill

Skrill er navnet på en af de populæreste e-wallets på markedet. En e-wallet er en elektronisk betalingsløsning, og det kan give god mening at benytte en sådanne, hvis man har flere spillekonti hos diverse spiludbydere.

Skrill hed i mange år Moneybookers, og er kendt blandt de fleste rutinerede odds-, poker- og casinospillere på nettet. Produktet er særdeles populært blandt storspillere, der gerne vil undgå diverse gebyrer, når de flytter relativt store summer fra den ene udbyder til den anden. Et hav af danske og udenlandske webshops modtager også Skrill, så man kan også benytte det som betalingsmiddel på nettet.

Vi anbefaler at spillere, der har en håndfuld spillerkonti forsøger sig med Skrill. På listen over vores samarbejdspartnere er det kun Danske Spil / Oddset, som ikke tilbyder Skrill, og det er faktisk ret svært at finde spiludbydere som ikke modtager Skrill.

Betalingsløsningen har mange fordele, og i nedenstående nævner vi de vigtigste.

Overførslen er i real-tid. Dvs. at når du overfører til din spiludbyder skal du ikke vente, som du f.eks. skal når det drejer sig om bankoverførsler.

Langt de fleste udbydere opkræver ikke gebyr, når du benytter dig af Skrill. At benytte Dankort /Visa-kortet kan hurtigt blive en bekosteligt affære, hvor flere tager helt op til 2.5% i transaktionsomkostning.

Når du benytter dig af Skrill, kan du overføre langt større beløb end du ville kunne med f.eks. kreditkort. Ofte risikerer man at ens egen bank har sat en grænse for hvor meget man må bruge på sit kreditkort. Hos Skrill er der kun én “grænse”, og den går ved hvor meget der står på ens konto. Det giver jo lidt mere mening, ikke sandt?

Med en Skrill-konto kan du hurtigt og billigt overføre penge til venner og bekendte. Det kræver såmænd bare, at du kender den e-mail-adresse, som de har oprettet Skrill-kontoen i.

Du kan få tilknyttet et Mastercard-kort til din Skrill-konto, så du rent praktisk benytter Skrill som en ekstra bankkonto. Det er ganske billigt – koster blot 75 kr. om året – og det fungerer rigtigt godt.

Skrill er naturligvis underlagt de britiske myndigheders krav for finansiel virksomhed, og lever derfor op til de strengeste krav – både ift. økonomi, teknologi og sikkerhed. Derfor er dine penge sikret som de er hos et dansk pengeinstitut. Du skal være opmærksom på at du ikke modtager renter for det indestående du har på din konto, men det gør man jo efterhånden heller ikke i sin traditionelle bank.