Spil på mobilen

Spil på mobilen - alle spiludbyderne tilbyder spil via din smartphone
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spil på mobil og tablet er det helt store i spilleindustrien i 2021, og udviklingen er kun lige begyndt. Flere udenlandske spiludbydere fortæller, at andelen af væddemål sat via en smartphone eller tablet er oppe på over halvdelen af den samlede omsætning. På det danske marked er vi specielt glade for at spille via mobilen, så på det område giver vi mange andre lande baghjul. De danske operatører beretter således om tocifrede vækstrater, og der kan ikke gå længe, før spiludbyderne går over til en “mobile-first”-strategi. Vi beskæftiger os på denne side om de udbydere, som tilbyder det bedste produkt til spil på mobilen.

I vores anmeldelser af de forskellige spiludbydere har vi valgt, at en af hovedkriterierne skal være den mobile løsning. Årsagen er naturligvis, at det er rigtigt fedt for kunderne, at kunne tilgå de mange væddemål når man er på farten – ikke mindst ift. live betting er det rigtig praktisk, at kunne tilgå sine spil via mobilen. Derudover behøver man heller ikke at benytte sig af NemID, når man spiller via en mobil enhed.

Der er kun ganske få udbydere tilbage, som ikke prioriterer de mobile enheder, og vi mener naturligvis, at det er et parameter man sagtens kan være bekendt, at vælge spiludbyder ud fra. Flere spiludbydere leverer ganske enkelt løsninger i verdensklasse, så selvfølgelig skal man gå efter en udbyder med fokus på den teknologiske udvikling, så man også kan sætte sine væddemål på farten.

Der er som udgangspunkt tre måder hvorpå man kan tilgå produkterne via en mobil eller tablet, og der er naturligvis visse forskelle. Hvordan man tilgår produktet afhænger af ens mobils styresystem. De tre vigtigste platforme hedder iOS (Apples platform til iPhone / iPad), Android (Googles platform som man finder på et hav af forskellige devices – bl.a. Google Pixel, Samsung Galaxy, Sony, HTC og Huawei) og endelig HTML5. HTML er ikke et styresystem eller en app, men blot en hjemmeside, der er optimeret til mobile enheder. En HTML5-løsning er ganske brugbar til dem, der har en mobil med en mindre benyttet platform, eller blot dem der ikke gider installere en app.

Vi mener at en decideret app, som enten hentes i App Store eller Google Play, giver den bedste oplevelse, men det er ikke alle spiludbydere der har udviklet apps. Blandt de bedste apps finder vi Betfair, Unibet, Bwin og Bet365. Vi synes klart, at de apps som vi har gennemtestet, virker lige den tand mere lækre og raffinerede. Man skal også huske på, at hvis man ikke har fri trafik på mobilen kan det give mening at benytte en app. Den har et lidt lavere dataforbrug, da visse elementer ikke skal hentes igen og igen.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk