Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Bundes Manager begynder på fredag

bundesliga

Bundesligaen starter op efter vinterpausen på fredag, og det sker med braget ml. Gladbach og mesterskabsfavoritterne Bayern München. Danske Spils drømmeholdsturnering, Bundes Manager, starter naturligvis også op, og der er deadline på at få sat holdet fredag kl. 20.30.

Der er som altid ganske lækre præmier at hente, og man kan bl.a. vinde rejser, kontanter, ure og fodbolde. Det er gratis at deltage i Bundes Manager, og man kan tilmelde sig lige her.

Man har 50.000.000 kr. at købe spillere for. De dyreste spillere koster i underkanten af 10 mio. kr., så det er bestemt lidt af et puslespil, at få budgettet til at holde. Allerdyrest er Dortmund-angriberen Lewandowski (9 mio. kr.), mens Ribery og Thomas Müller følger trop med en værdi på 8 mio. kr. Det er ikke overraskende Bayern- og Dortmund-spillerne, der koster mest. Bayern har ikke tabt i denne sæson, og point er jo også lig med point i dette spil.

Vi har naturligvis gjort vores overvejelser omkring vores drømmehold, og konklusionen må være, at det bestemt ikke er nemt at skaffe elleve sikre startere. Bayern må forventes at rotere lidt ekstra med et hårdt program i Champions League, og Dortmund er stadig ramt af flere skader, som har ødelagt slutningen på efterårssæsonen. Man kan formentlig kun få råd til 2-3 superstjerner, hvis budgettet skal holdes, så det handler om at finde guld i “sub-toppen”. Alternativt gælder det om, at finde sine stjernespillere i forsvaret eller på midtbanen. Der er lidt mere value for money, men man gider omvendt heller ikke ende med et halvsløjt angreb. Alt i alt er det en stor udfordring, og det er jo også det der er så fascinerende ved spillet.

Af spillere som forventes at kunne gøre en god figur er spielmacher Diego fra Wolfsburg, “hjemvendte” De Bruyne fra Wolfsburg, supertalentet Draxler fra Schalke 04 og Manuel Friedrich fra Dortmund. Sidstnævnte bør have en god chance for at få spilletid, så længe Dortmund har så mange skader i defensiven.

Deltag i Bundes Manager.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 50% bonus op til 1000 kr.