Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få 100 kr. til live-spil på Wimbledon

Få 100 kr. live-spil på Wimbledon af Danske Spil

Der er masser af verdensklasse-tennis fra Wimbledon i disse uger, og det fejrer Danske Spil med et lækkert lille freebet-tilbud til alle tennisfans. Få 100 kr. til live-spil på Wimbledon – du skal blot selv spille for 100 kr. først og dit freebet står på kontoen.

Sådan får du 100 kr. til live-spil på Wimbledon

  • Opret en konto hos Danmarks største spiludbyder; Danske Spil. Hvis du allerede er kunde på danskespil.dk, skal du blot gå videre til næste punkt. Du kan desværre ikke oprette en konto via en mobil enhed.
  • Log-ind på din spilkonto, gå til Oddset-sektionen og spil for mindst 100 kr. på en hvilken som helst tenniskamp ved Wimbledon. Spillet skal være sat inden kampstart – dvs. pre-match.
  • Sæt dit live-spil på den eller de kampe du ønsker at spille på mens de er i gang. “Betal” ved at vælge dit freebet som indsats. Se på nedenstående grafik hvordan det ser ud.

Det med småt

  • Tilbuddet om et gratis 100 kr. live-spil på Wimbledon gælder frem til lørdag den 12. juli 2015 kl. 23:59.
  • Du må gerne spille for mere end 100 kr. på dit kvalificerende bet. Du modtager dog højest 100 kr. gratis at spille for.
  • Et freebet er defineret ved at du beholder gevinsten. Eksempel: 100 kr. freebet spillet til odds 5.00 giver en gevinst på 500 kr. minus 100 kr. = 400 kr. Det gælder derfor om ikke at være alt for fedtet med oddsene.

Få 100 kr. live-spil på Wimbledon her

Få et 100 kr. live-spil på Wimbledon af Danske Spil

Danmarks største spiludbyder er bestemt ikke de eneste, der er klar med gode tilbud på årets største tennisbegivenhed. Hos både Unibet og Bet365 kan du se alle kampene ganske kvit og frit. Tilbuddet om gratis live streaming kræver blot, at du har penge på din spilkonto. Læs mere om dette sprøde tilbud her.

Unibet kører en lang række lækre tiltag under Wimbledon, så tjek de forskellige promotions ud på kampagnesiden på deres hjemmeside. NordicBet er på banen med en konkurrence, hvor du kan vinde en drømmerejse for to personer til US Open i tennis. Læs mere om konkurrencen her.

Når du nu er i gang med at spille på tennis, så er det måske en god idé lige at tjekke vores oversigt over tennis betting-reglerne ud. I oversigten kan du se hvad der sker, hvis en spiller trækker sig eller bliver diskvalificeret.

(Billede: Bruno Girin / Flickr)

Få et 100 kr. live-spil på Wimbledon 2015 af Danske Spil / Oddset