Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Se Wimbledon gratis hos Danske Spil

Se Wimbledon gratis hos Danske Spil

Lækkert tilbud til alle tennisfans: Se Wimbledon gratis hos Danske Spil. Danmarks største spiludbyder giver dig under hele Wimbledon-turneringen mulighed for at streame kampene ganske gratis. Det betyder, at du kan nyde Federer, Nadal, Djokovic, Serena, Wozniacki og alle de andre uden at få muldvarpeskindet op.

Sådan kan du se Wimbledon gratis hos Danske Spil

  • Opret en konto hos Danske Spil. Du skal desværre oprette dig via en desktop-computer for at blive kunde. Hvis du allerede er kunde hos det tidligere statsmonopol, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log-ind på din spilkonto. Gå til Oddset-sektionen, vælg “live betting” og den specifikke kamp du gerne vil se. I modsætning til de andre spiludbydere – f.eks. Unibet  – kræver Danske Spil ikke engang at du har penge på kontoen. Du kan bare begynde at streame løs. Til gengæld kan du kun live streame Wimbledon via en laptop. Du kan ikke streame fra en mobil enhed så som en smartphone eller iPad. Hvis du ønsker dette, så skal du vælge Unibet eller Bet365.

 Se Wimbledon gratis her

Foruden dette tilbud om gratis live streaming, så er Danske Spil også på banen med et lækkert tilbud om et 100 kr. livebet på Wimbledon. Tilbuddet gælder til og med lørdag den 12. juli 2015 kl. 23:59. Læs mere om tilbuddet her. En helt tredje spiludbyder – NordicBet – giver dig muligheden for at vinde en drømmetur for to personer til US Open ved at spille på Wimbledon-kampene. Læs mere om denne promo her.

Sidst – men ikke mindst – kan vi nævne, at Unibet er ved at koge over med gode tilbud på årets tennisbegivenhed. De tilbyder bl.a. et “næste-point”-leaderboard, hvor man kan stikke af med 10.000 kr. hvis man vinder. Hver dag kan du også få 100 kr. refunderet som cool cash, hvis blot en af dine kampe på en firling går i vasken. Hvis du er til live-betting kan du få hvert femte live-bet ganske risikofrit. Denne kampagne gælder også i hele turneringen.

(Billede: Carine06 / Flickr)

Se Wimbledon gratis hos Danmarks største spiludbyder; Danske Spil