Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spil på Håndbold VM og vind tur til Final Four

Spil på håndbold og vind tur til Final Four

Håndbolden ruller ved VM i Håndbold i Qatar, og der er lagt op til en masse dramatiske kampe de næste to uger. Hos Oddset kan du lige nu vinde en tur til Champions League-finalestævnet Final Four i Køln i maj. Der er i alt tre præmier på højkant, og konkurrencen går ud på at vinde flest under/over-spil ved VM-turneringen.

Spil på håndbold og vind VIP-tur til Final Four

  • Opret konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto skal du blot springe til næste punkt.
  • Spil et single under/over-væddemål på kampene ved VM i håndbold. Det skal være singler og minimum-oddset skal være 1.75 og indsatsen mindst 200 kr.
  • Efter VM-slutrunden i Qatar vinder de tre spillere med flest gevinstgivende rækker en VIP-tur for to personer til Final Four i Køln d. 30.-31. maj.

Det med småt

Der gælder følgende krav for at din kupon giver adgang til konkurrencen: Spillet skal være et single-spil (doubler osv. tæller ikke med). Spillet skal være et under/over-væddemål (antal mål i kampen), indsatsen skal være på mindst 200 kr. og minimum-oddset skal være 1.75. De fleste under/over-odds ligger gerne i omegnen 1.60-1.90, så det bør være nemt at finde væddemål der opfylder kravet om minimum-odds.

Spil på håndbold og vind VIP-tur

Final Four-turneringen er det årlige Champions League-slutspil, hvor vinderen af årets turnering skal findes. Dette års turnering spilles i Lanxess Arena i Köln, og der er som altid lagt op til verdensklasse-håndbold i mellem årets fire bedste mandlige håndboldhold. Paris SG, Kiel, KIF Kolding København og Flensburg er blot fire af de hold der lige nu kæmper om deltagelse i den prestigefulde turnering. Flensburg-Handewitt med de mange danskere er forsvarende mestre, og der er næsten altid garanti for at opleve danske spillere i aktion. Der plejer at være udsolgt og billetterne er knalddyre, så en VIP-tur for to personer er helt sikkert en stor oplevelse.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.