Livescore

Livescore - vi guider dig til den bedste livescore på nettet og til mobilen

Vi vil i denne korte gennemgang guide dig til de bedste livescore-services – til brug på både nettet og til mobilen.

På nettet findes der to livescore-sider, som er de andre overlegne. Det drejer sig om LiveScore.com og FlashScore.dk. På mobil og tablet er vi rigtigt begejstrede for Livescore Addicts, som tilbyder en række banebrydende funktioner.

 

LiveScore.com

LiveScore.com er måske den mest kendte og anvendte livescore på nettet. Siden med det ganske sigende domæne har eksisteret siden 1998, og benyttes dagligt af tusindvis af brugere verden over. Fokus er på de fire store sportsgrene fodbold, tennis, ishockey og basket. Cricket er sidenhen blevet tilføjet, men det har næppe den store bevågenhed blandt danske spillere.

LiveScore.coms fordel er hastigheden og brugervenligheden. Scoringer, hændelser og resultater opdateres lynhurtigt, og på hastighedssiden er der næppe mange der kan konkurrere med. Brugervenligheden er helt i top. Flere andre sider har et hav af oplysninger om de forskellige kampe, men Livescore.com har valgt at fokusere på det vigtigste: live-opdatering af stillingen. På mobilen tilbyder LiveScore.com også en ganske fin app og bl.a. gratis push-beskeder. App’en kan hentes i både App Store eller Google Play, og foretrækker du et tredje styresystem kan du vælge at benytte den mobile version på http://mobile.livescore.com. Vi anbefaler, at folk der udelukkende går efter resultater og aktuelle stillinger giver LiveScore.com et skud.

Besøg den klassiske side her


FlashScore.dk (tidligere Resultat.dk)

FlashScore.dk er den danske version af den populære internationale hjemmeside Flashscore.com. Siden har i mange år kørt under navnet Resultat.dk, men har i slutningen af 2016 valgt at overgå til FlashScore.dk – naturligvis influeret af modersiden. FlashScore.dk udmærker sig ved at have markedets klart bedste livescore, hvis man udover stillingen gerne vil følge med i holdopstillinger, hændelser (udskiftninger, kort, boldbesiddelse osv.) og diverse odds og H2H-statistikker. Siden tilbyder også, at man vælger sine egne kampe, så man kun følger med i de kampe, der har ens interesse. Man kan slå lyd fra og til, og generelt er der tænkt over tingene.

FlashScore.dk er i vores øjne den bedste livescore til nettet, og indhold og hjemmeside bliver bare bedre og bedre. På mobilen kan man tilgå både en hjemmeside optimeret til en mobil enhed (http://m.FlashScore.dk/), eller man kan vælge den forholdsvis nye app. Førstnævnte mobilside er primitiv og utidssvarende, mens app’en fungerer fremragende og følger op på FlashScore.dks super-gennemførte desktop-version.

Besøg FlashScore.dk her

 

Livescore Addicts (Nu Forza)

Livescore Addicts er en relativ ny service. Tjeneste er udelukkende tilgængelig via apps til iPhone / iPad og Android-telefoner, men til gengæld er den hamrende fed. Livescore Addicts tilbyder resultater og stillinger på et hav af forskellige fodboldkampe. Man kan vælge sine egne hold og ligaer, og den kan i det hele taget tilpasses den enkelte bruger rigtigt meget. Opstillinger, optakter, afstemninger, statistik og boldbesiddelse er blot nogle af de mange lækre informationer man kan opleve.

Som noget rigtigt fedt og nyskabende tilbyder Forza også push-beskeder, så man behøver derfor ikke være klinet til skærmen for at følge sine kampe. Sidst, men ikke mindst, er det værd at nævne, at man på Forza kan se mål og højdepunkter fra ganske mange fodboldkampe. Rigtig lækker detalje.

Besøg Forza her

En af de bedste og mest underholdende måder hvorpå man kan følge med live er at streame kampen eller begivenheden live. Flere af spiludbyderne tilbyder gratis live streaming – læs mere her. Spiludbyderen Unibet er måske markedets bedste når det drejer sig om live streaming. Besøg spiludbyderen med rettighederne til bl.a. at vise Bundesligaen, Seria og La Liga her.